Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε ότι: «ήρθε το κλιμάκιο της Πρόνοιας μέσα στο σπίτι, ελέγξανε το σπίτι κανονικά εκ των οποίων κάποιος κακόβουλος άνθρωπος γύρισε και είπε αυτό το ψέμα, ότι τα παιδάκια μου έχουν άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Ήταν εδώ οι υπεύθυνοι, τα παιδάκια μου ήταν εδώ, το σπίτι ήταν στη διάθεσή τους, όλα καλά.

Εγώ απαντάω σε αυτό που έχει γίνει με τον νόμο. Έκανα τη διαδικασία κανονικά που ορίζει ο νόμος. Αυτό γίνεται πολύ συχνά, καταλάβατε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο είχα αυτά την καταγγελία, δεν γνωρίζω. Το έληξα τότε σαν υπεύθυνος πατέρας, δεν το άφησα έτσι. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, είχα καταγγελία, άνοιξα το σπίτι μου, τα παιδάκια μου ήταν εδώ και τα δύο. Μάλιστα να ξέρετε ότι στην καταγγελία ανέφερε ένα παιδί, ενώ εγώ έχω δύο παιδιά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι από κάποιον που δεν ξέρει από πόσα παιδιά έχω».

 

Στην εκπομπή μίλησε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν προέκυψαν στοιχεία από την έρευνα που έκανε η πρόνοια, ενώ δεν συνδέει την καταγγελία αυτή με το θάνατο του παιδιού στο Ίλιον.