Η μητέρα της μικρής, αρνείται όσα της καταλογίζουν και υποστηρίζει, μέσω του δικηγόρου της, ότι η κόρη της διατηρούσε σχέση με τον 45χρονο και ότι η ίδια «δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί της έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της αν δεν τον δει».

«Η ίδια χτυπάει το κεφάλι της γιατί μπορεί να χάσει -και το πιο πιθανό είναι αυτό- την επιμέλεια των παιδιών της. Καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος και τώρα πληρώνει. Προσπάθησε να το αποτρέψει αλλά δεχόταν μια τέτοια πίεση που έλεγε μέχρι ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της η μικρή εάν δε δει τον κατηγορούμενο» δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Χάρης Χάιδος.

«Γνωριζόμασταν χρόνια με τον κατηγορούμενο. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η πατρική φιγούρα που έβλεπε η κόρη μου σε αυτόν, θα εξελισσόταν με αυτόν τον τρόπο. Προσπάθησα, όταν κατάλαβα τι συνέβαινε να το σταματήσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Μακάρι να μπορούσα... Ούτε χρήματα έπαιρνα όμως, ούτε τους κάλυπτα» λέει η μητέρα της 12χρονης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού. Στο «σκαμνί» και η μητέρα που κατηγορείται για συνέργεια.