Περίπου στις 1:30 οι πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της γυναίκας, άναψαν τα φώτα και στη συνέχεια ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι δράστες απείλησαν με κατσαβίδι την πρώην δημοτική σύμβουλο ζητώντας της να τους πει που είναι τα λεφτά και τα χρυσαφικά.

Οι άγνωστοι δράστες «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο όπου εκεί είχαν κειμήλια της οικογένειας (βέρες, αναμνηστικά των παιδιών κα), άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω.

Οι δράστες, επιτέθηκαν και στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο οποίος προσπαθούσε να αντισταθεί.

Όταν αποφάσισαν να φύγουν, πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, «ξήλωσαν» όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ πήραν και το ρούτερ ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», λέει η πρώην δημοτική σύμβουλος. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η ίδια ζήτησε νερό από τους δράστες και τους ρώτησε «γιατί μας το κάνετε αυτό;» και της απάντησαν «δεν έχουμε να φάμε».

Η γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας και έδωσε κατάθεση. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.