Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και απεγκλώβισαν συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και μία 24χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη με εισπνευστικά προβλήματα.

Ένας 25χρονος υπέστη κάταγμα ενώ μια 32χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Και οι τρεις νοσηλεύονται στο Αττικόν.

Δύο άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο και τρία με κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, πιθανόν σε μικρή κουζίνα, αλλά λόγω του πυκνού καπνού αρχικά φαινόταν ότι ήταν στον 6ο όροφο.

«Τρία άτομα έχουν αναπνευστικά προβλήματα και ένας υπέστη κάταγμα. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 20 άτομα» δήλωσε ο υποστράτηγος δυτικής Αττικής, επιβεβαιώνοντας ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «ο καπνός έφτασε και στους πάνω ορόφους».

«Φοβήθηκα πολύ για τους ανθρώπους που βγήκαν σε μπαλκόνια και παράθυρα. Ανησύχησα» δήλωσε ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου, ο οποίος ενημέρωσε ότι περίπου 70 δωμάτια του ξενοδοχείου ήταν γεμάτα.