Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας κάθισε σήμερα ο 34χρονος που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2018 και κατηγορείται ότι χτυπούσε, βίαζε, έδενε χειροπόδαρα, και φίμωνε τις κοπέλες με μαντήλια και μονωτικές ταινίες. Την μια μάλιστα την απείλησε με όπλο.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της πρώτης κοπέλας που εμπλέκεται στην υπόθεση, που μάλιστα το πρώτο διάστημα ήταν ανήλικη.

«Γνωριστήκαμε το 2011, στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Την πρώτη φορά που είχαμε σεξουαλική επαφή μου έδεσε τα χέρια χωρίς τη θέληση μου. Δεν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες» περιέγραψε.

«Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια ή να βάλει περισσότερη κόλλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε» είπε η κοπέλα. «Μια φορά που με είχε δέσει χειροπόδαρα, μου έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και με απείλησε λέγοντας: “Πως αισθάνεσαι που θα πεθάνεις;”» συνέχισε η νεαρή σχεδόν κλαίγοντας.

Του είχε ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουν αλλά εκείνος την απειλούσε πως θα τα έλεγε όλα στους δικούς τους και σε όλο τον κόσμο.

Η πρόεδρος την ρώτησε: « Όταν ήσασταν δεμένη, εκείνος το απολάμβανε;»
Η απάντηση της κοπέλας ήταν: «Φυσικά το απολάμβανε»
Η πρόεδρος συνέχισε: «ήθελε την γυναίκα σκλάβα;» και η κοπέλα απάντησε ναι.

Κλαίγοντας, η κοπέλα κατέθεσε πως έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα και να την παρακολουθεί ψυχίατρος.

«Ήθελε από εμένα να γίνω η δούλα του» είπε στο δικαστήριο η δεύτερη κοπέλα. «Θα αποδεσμευόμουν μόνο όταν το αποφάσιζε ο αφέντης. Έζησα την βιαιότητα μαζί του. Η σεξουαλική πράξη γινόταν πάντα με δεμένα χέρια και πόδια, με το στόμα φιμωμένο με μαντήλια και μονωτικές ταινίες» είπε και εκείνη.

Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί δεν έφευγε απάντησε: «Απειλούσε πως θα με πετάξει σε χαντάκι πως θα κάνει μπουρλότο το σπίτι μου. Ανακουφίστηκα όταν τον έπιασαν».

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Πηγή: tvstar.gr