Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το Nammos λειτούργησε στην Κουρσεβέλ με μεγάλη επιτυχία για τρεις σεζόν κάνοντας τζίρους που «ζαλίζουν».

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε μια καλή μέρα όταν το υπεροπολυτελές εστιατόριο ήταν γεμάτο από Ρώσους και Άραβες πελάτες, ο τζίρος έφτανε και ξεπερνούσε τα 100.000 ευρώ!

Το φρέσκο ψάρι μεταφερόταν μέσω του αεροδρομίου της Λυών και πωλούνταν 160 ευρώ το κιλό και αν ήθελε κάποιος να το συνοδέψει με χωριάτικη, του κόστιζε επιπλέον 27 ευρώ.

Σημειώνεται ότι έχουν μείνει στην ιστορία τα πάρτι, όπως αυτό με τον Αντώνη Ρέμομ, στο οποίο έδωσαν το παρών 300 VIP που έφτασαν εν μέσω χιονοθύελλας σε άμαξες και έλκηθρα που έσερναν χάσκι για να πιουν πανάκριβη σαμπάνια!