Με σκυμμένο κεφάλι ο ένας από τους δυο μπαίνοντας στον Ανακριτή, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει. Με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγός της 73χρονης περιέγραψε το σκηνικό θανάτου της γυναίκας του.

«Την παρακολουθούσαν τη γυναίκα μου γιατί εμένα με είδαν μετά. Την παρέσυραν τόσο πολύ, την πέταξαν μπροστά από το αυτοκίνητο, την χτύπησαν με το αυτοκίνητο και πέρασαν όλες οι ρόδες από πάνω. Εγώ ήθελα να τον έπιανα εγώ. Δεν ήθελα να τον πιάσει η αστυνομία. Εάν δείτε μία γυναίκα που έφυγε, δεν θα σας πω τίποτα άλλο» ανέφερε δακρυσμένος.

Την ίδια ώρα οι δράστες ανέφεραν κατά την απολογία τους ότι: «ήταν μια κακιά στιγμή, ήταν ένα τροχαίο ατύχημα. Μετανιώσαμε και ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και την κοινωνία. Μία απόπειρα ληστείας ήταν και τίποτα άλλο».

Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς της άτυχης γυναίκας οι οποίοι ξέσπασαν στη θέα των δραστών φωνάζοντας «αλήτες, δολοφόνοι» ενώ επιχείρησαν και να τους λιντσάρουν.

Οι δράστες της δολοφονίας 28 και 26 ετών παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και όπως ομολόγησαν οι ίδιοι, είχαν βάλει στο μάτι την 73χρονη από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες και πρόσεξαν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την οποία αποφάσισαν να αρπάξουν στην πρώτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο φρικτό έγκλημα.