Ο κ. Χρονόπουλος ανέφερε ακόμα ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις κατά την είσοδο τους στο υπό κατάληψη κτήριο δέχτηκαν επίθεση καταρχάς από ένα άτομο και στη συνέχεια και από δεύτερο, με πέτρες, τούβλα, πυροσβεστήρες, χρώματα, μεταλλικά αντικείμενα κ.ά. Μετά την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων, τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν σε διπλανό σπίτι, όπου όπως αποδείχτηκε ήταν το πατρικό τους. Εκεί εμφανίστηκε ακόμη ένα άτομο το οποίο αποπειράθηκε να αρπάξει το όπλο άνδρα της αστυνομικής δύναμης. Τελικά τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ταράτσα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ακόμη ότι «οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι παραπλανητικές, δεν υπάρχουν κουκούλες, ούτε γυναικεία παρουσία, ούτε αναιτιολόγητη αστυνομική βία. Οι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί κι έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Τα ευρήματα στην κατάληψη είναι πολύ σοβαρά και θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση».

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι στις 15:00 το μεσημέρι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.