Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, οι αστυνομικοί συλλέγουν εδώ και μήνες στοιχεία ενώ συνέλαβαν εκπροσώπους της αντιπροσωπείας και προσανατολίζονται και σε προσαγωγές και άλλων ατόμων.

Με ποια υπόθεση σχετίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση φαίνεται ότι συνδέεται με τη ληστεία του περασμένου Ιανουαρίου, όταν ληστές, που φορούσαν μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου και εισέβαλαν σε σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας security.

Υπό την απειλή όπλου και με την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στον Αμυγδαλεώνα. Εκείνος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4,2 εκ. ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.

Σκάβουν στο προαύλιο της αντιπροσωπείας

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αναζητούν τα χρήματα από την προαναφερθείσα υπόθεση. Μάλιστα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, με σκαπτικό μηχάνημα όργωσαν στην κυριολεξία τον προαύλιο χώρο της αντιπροσωπείας και σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ένα στρατιωτικό λουκάνικο με περίπου 500.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα, με την επιχείρηση να συνεχίζεται και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, καθώς δεν έχει σκαφτεί όλος ο χώρος τον οποίο «τσέκαραν» οι αστυνομικοί.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία θα φυλάσσεται όλο το βράδυ από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: kavalapost.gr