Το νεογέννητο αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παιδιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Καλαμάτας και πλέον είναι καλά στην υγεία του, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πόση ώρα έμεινε στον κάδο-πηγάδι βάθους τριών μέτρων.

Η γυναίκα που έσωσε το παιδάκι λέει ότι αν περνούσε το απορριμματοφόρο θα ήταν αργά.

Η 24χρονη Γεωργιανή μητέρα του βρέφους εξακολουθεί να κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας, πλέον αρχαΐζει να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και ζητά πίσω το παιδί της.

Το Σάββατο το πρωί αναμένεται ν’ απολογηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της, Κώστα Κρόμπα «το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να ζητάει πίσω το παιδί της».

Ο συνήγορος της 24χρονης δήλωσε στον ΑΝΤ1:

«Εξ όσων είδα στη δικογραφία έχει υπάρξει μία πρώτη ψυχιατρική εκτίμηση. Θα υποβληθεί βέβαια αίτημα και από την πλευρά της υπεράσπισης και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης για να γίνει ενδελεχής ψυχιατρική εξέταση, αλλά είναι εμφανής και στον πλέον αδαή, χωρίς δηλαδή να είναι κάποιος ειδικός ότι η κατάσταση της είναι πραγματικά τραγική από ψυχολογικής άποψης».

«Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να ζητάει το παιδί της. Για μένα ως συνήγορος υπεράσπισης είναι δύσκολο να συνεννοηθώ μαζί της. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να ζητάει το παιδί της, θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο θα είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση».