Οι αστυνομικοί σκάβουν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καβάλα για να βρουν τα λύτρα 4,2 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν πάρει ληστές που φορούσαν τις μάσκες του Καραμανλή και του Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί έχουν βρει μέχρι στιγμής 500.000 ευρώ ενώ η αντιπροσωπεία ανήκει στον κουμπάρο του θύματος της ληστείας!

Τα 500.000 ευρώ βρέθηκαν σε καταπακτή ενώ στον αύλειο χώρο της αντιπροσωπείας βρέθηκαν επίσης σάκοι με χρήματα. 

Τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε τράπεζα της Καβάλας για να γίνει καταμέτρηση. 

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει εδώ και αρκετό καιρό στοιχεία προκειμένου να πραγματοποιήσει έφοδο στην αντιπροσωπεία, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν είχαν ξοδευτεί χρήματα από τη ληστεία έφερε την καθυστέρηση.

Λίγες μέρες πριν έγιναν αγορές ηλεκτρονικών συσκευών σε επιχείρηση της Καβάλας, με χρήματα από τη ληστεία.

Επίσης έγινε αγορά αεροπορικών εισιτηρίων για πολύ μακρινό προορισμό και σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρξαν φόβοι για διαφυγή του ενός υπόπτου με αποτέλεσμα να επισπευστεί η έφοδος.

Η υπόθεση

Τον περασμένο Ιανουάριο ληστές με τις μάσκες Καραμανλή και Παπανδρέου εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα.

Υπό την απειλή όπλου και λέγοντας ψέματα πως είχαν απαγάγει την 5χρονη κόρη του τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και τους έδωσε το ποσό των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Φωτογραφία: kavalapost.gr