Η «Εφ.Συν.» εξασφάλισε και παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο με την εισβολή της αστυνομίας σε κατειλημμένο κτίριο επί της οδού Ματρόζου, πλησίον της οικίας της οικογένειας Ινδαρέ.

Στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια των αστυνομικών να εισβάλλουν στο κτήριο κάνοντας χρήση βομβίδων κρότου λάμψης και τροχού προκειμένου να παραβιάσουν την πόρτα.

Το κτήριο αυτό βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειας του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους δύο γιους του κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, επειδή το σπίτι τους ήταν γειτονικό με την εκκενωθείσα κατάληψη.

Την Πέμπτη ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την αντίδραση του σκηνοθέτη την ώρα της σύλληψής του στην –περίφημη πλέον – ταράτσα στο Κουκάκι, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open. 

Κείμενο συμπαράστασης στο σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ υπογράφουν καλλιτέχνες, καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφοι ενώ διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας στο Κουκάκι και ειδικά για τη διακρίβωση τυχόν τέλεσης αδικημάτων μεταξύ των οποίων εκείνο της σωματικής βλάβης.