Ο σκηνοθέτης, που συνελήφθη κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι, επειδή το σπίτι του συνόρευε με υπό κατάληψη κτήριο στην οδό Ματρόζου, δήλωσε στο Open φανερά καταβεβλημένος, ότι «ζουν μια οικογενειακή τραγωδία».

«Με τη σημερινή αναβολή της δίκης, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να αποκτήσουμε όλοι την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα και στοιχεία από τους γείτονες ή τους περαστικούς που είδαν ή κατέγραψαν όσα έγιναν στην ταράτσα μας. Είναι πολύ χρήσιμος αυτός ο χρόνος για να καταλαγιάσουν τα πάθη και να πάρουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις» τόνισε ο κ. Ινδαρές. 

«Αυτό που θέλω εγώ από τη δική μου πλευρά να καταθέσω είναι ότι ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών που δυσκολευόμαστε με τη στράτευση στα όρια και τα πολεμικά μέτωπα που πιστεύουμε στη μετριοπάθεια, τη λογική, τη νομιμότητα. Είναι πολύ συγκινητική η συμπαράσταση γνωστών, συναδέλφων και συνεργατών μου σε αυτή τη μάταιη και ανεπιθύμητη δημοσιότητα και στο αχρείαστο σκηνικό της βίας και της ακραίας πόλωσης» λέει φανερά συγκινημένος. 

«Έχουμε την ατυχία να έχουμε τη γειτνίαση με την κατάληψη στο Κουκάκι» απαντά ο σκηνοθέτης σε ερώτηση για το αν έχει ο ίδιος κάποια σχέση με τη διπλανή κατάληψη. «Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, βγήκε η ζωή μας στα μανταλάκια και σχολιαστές που αγνοούν τα γεγονότα, βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα κι εμείς είμαστε όμηροι μιας πόλωσης» δηλώνει ο κ. Ινδαρές. 

Σε ερώτηση για το αν οι γιοι του έχουν οποιαδήποτε σχέση με την κατάληψημ απαντά: «Ο ένας μου γιος κάνει την άσκησή του σε δικηγορικό γραφείο και δεν έχει καθόλου χρόνο και ο άλλος είναι φοιτητής στην Πάτρα και ήρθε για να κλάψουμε για τον σκύλο μας που πέθανε».