Ο οδηγός του ΚΤΕΛ, με το οποίο ταξιδέψε η μητέρα του βρέφους, από την Αθήνα προς την Καλαμάτα μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τη σχέση της 24χρονης με το μωρό της. 

«Το μωράκι το είδα ότι είναι ημερών και λέω τέτοιο μικρό παιδί και το πάει με το λεωφορείο; 4 η ώρα, από Καλαμάτα ανέβηκε Αθήνα, φτάσαμε περίπου 19:00 και με ρώτησε τι ώρα έχει το τελευταίο ΚΤΕΛ για Καλαμάτα. Της λέω 21:30 μου λέει "εσύ θα σαι;", της λέω "ναι, θα φύγεις πάλι;", μου λέει "ναι, θα πάω να αφήσω κάτι πράγματα και θα έρθω να προλάβω να φύγω"».

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ τόνισε ότι η 24χρονη μητέρα ήταν ψύχραιμη και τρυφερή με το παιδί της «Πριν μπει στο λεωφορείο, ήρθε και ζήτησε νερό για το γάλα του μωρού, το κρατούσε, το τάιζε, το είχε μέσα στην κουβερτούλα του».

Η νεαρή μητέρα δεν έχει εξηγήσει ακόμα τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της και αν μεσολάβησε κάτι κατά την ολιγόωρη παραμονή της στην Αθήνα. Ο συνήγορος της θεωρεί ότι της πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει το παιδί στην Αθήνα.

Μητέρα 24χρονης: Θέλουμε να μεγαλώσουμε το εγγόνι μας

«Θέλουμε να μεγαλώσουμε το εγγόνι μας», λέει σοκαρισμένη η μητέρα της 24χρονης. «Δεν ξέρω πώς έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο. Εγώ και ο πατέρας της θα τη στηρίξουμε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό. Δεν θα το αφήσουμε το παιδί, θα μεγαλώσει μαζί μας» τονίζει.

«Κλαίει συνέχεια και ζητάει το παιδί της η 24χρονη»

Σύμφωνα με τον συνήγορο της, Κώστα Κρόμπα «το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να ζητάει πίσω το παιδί της».

«Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να ζητάει το παιδί της. Για μένα ως συνήγορος υπεράσπισης είναι δύσκολο να συνεννοηθώ μαζί της. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να ζητάει το παιδί της, θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο θα είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση» δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 ο κ. Κρόμπας.