Οι κάτοικοι της περιοχής είναι οργισμένοι με τη συζυγοκτονία και υποστηρίζουν πως η 33χρονη ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», ισχυρίστηκε γειτόνισσα του ζευγαριού στο cretapost.gr.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

«Από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ», είπε κάτοικος της περιοχής.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει για κάποιο χρονικό διάστημα ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους: Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους».

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει – ποτέ δεν το είχα δει – πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει», επεσήμανε η κουμπάρα του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος Κ.Λ. πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του Α.Α. και μητέρα του παιδιού του, μόλις επέστρεψαν σπίτι τους από έξοδο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ζευγάρι είχε πάει σε ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφος του 54χρονου και μόλις επέστρεψε σπίτι καβγάδισε έντονα. Ο 54χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Μάλιστα, το περιστατικό – πιθανότατα – συνέβη ενώ το 4χρονο παιδί τους, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η κουμπάρα του ζευγαριού, μετά τη δολοφονία ο 54χρονος είπε ότι θα πάει το 4χρονο παιδί του βόλτα και θα παραδοθεί στην αστυνομία: ««Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονία “Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ”».