Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί θα πάνε στη χωματερή που πετάνε τα απορρίμματα καθώς έχουν βρει τον οδηγό που κάνει το δρομολόγιο στο συγκεκριμένο στενό, ώστε να τους καθοδηγήσει περίπου που πέταξε τον κάδο που μπορεί να περιέχει το σώμα του άτυχου άνδρα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί πήραν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος, όπου έχουν σημειώσει τρεις με τέσσερις χρόνους να βγαίνει από την πολυκατοικία ο 21χρονος και να κατευθύνεται προς τους κάδους, αλλά αυτό δεν διαλευκάνει την υπόθεση.

Έτσι αυτό που σκοπεύουν να κάνουν είναι να ελέγξουν καρέ καρέ το βίντεο ώστε να δουν εάν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του 20χρονου.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν τον 52χρονο το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από τηλεφώνημα φίλων του καθώς εδώ και δύο μέρες δεν είχε εμφανιστεί στο καφενείο που άνοιγε και έκλεινε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο καφενείο, κάποιοι είπαν ότι ο φίλος τους έμενε στο σπίτι του βαφτισιμιού του στην οδό Πανδώρου 9.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου τους άνοιξε ο βαφτισιμιός του 52χρονου, ένα νεαρός 21 ετών, ο οποίος, όταν τον ρώτησαν δήλωσε ότι σκότωσε το νονό του τον έκοψε κομμάτια, τα οποία πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί έψαξαν τους κάδους αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Ωστόσο βρήκαν αίματα μέσα στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι όπως είπε ο νεαρός διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα την Πέμπτη και από την μέρα εκείνη τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους δύο φορές.

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος, ενώ ο 21χρονος εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όταν πήγαν ο αστυνομικοί στο σπίτι ήταν εκεί και η μητέρα του.