Το νέο στοιχείο είναι ότι εντοπίστηκε η μητέρα του 20χρονου καθ’ ομολογία δράστη, η οποία ισχυρίστηκε κι αυτή ότι ο γιος της έσφαξε τον νονό του, τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, αντιμετωπίζει κι αυτή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μετά την κατάθεση της και την εξέταση της από ειδικούς, διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρείο.

Η μητέρα του 20χρονου είχε διατυπώσει τον ίδιο ισχυρισμό και στους φίλους του 52χρονου που τον αναζήτησαν, όμως δεν είχαν πάρει στα σοβαρά όσα τους έλεγε.

Πού εστιάζονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει στη χωματερή που μεταφέρονται τα σκουπίδια που συλλέγουν τα απορριμματοφόρα από τα Πετράλωνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί ίχνη διαμελισμένου πτώματος.

Όσον αφορά το σκέλος των ερευνών στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου 9, οι αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν βρει αίμα σε τρία δωμάτια και σε κουβέρτες, με τα ευρήματα να έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον νεαρό καθ’ ομολογία δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων, στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όσον αφορά τον 20χρονο, έχει συλληφθεί μεν από την ΕΛ.ΑΣ. όμως δεν μπορεί να συνεισφέρει και πολλά στην έρευνα, λόγω της κατάστασης του.