Ο νεαρός επικοινώνησε με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας ότι το όχημά του κόλλησε 4 χιλιόμετρα πάνω από τα Σκούρτα στη θέση «Τσιγκουράτι», περίπου στις 12 το μεσημέρι ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. Προσπάθησε μάλιστα να βρει τρόπο να απεγκλωβιστεί, ωστόσο το χιόνι πλέον στο σημείο είναι υπερβολικό και ειδοποίησε όσο είναι ακόμη μέρα με το κινητό του.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Οινοφύτων και της 7ης ΕΜΑΚ όμως ακόμη και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή. Έτσι ειδοποιήθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 1η ΕΜΑΚ που ελπίζουν ότι θα μπορέσει να προσεγγίσει τον οδηγό.

Πυκνό χιόνι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων στη Μαλακάσα

Ασταμάτητα δουλεύουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Εντούτοις, τα προβλήματα είναι από την Τραγάνα έως τις Αφίδνες.

Το απόγευμα διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από το ύψος των Αφιδνών και στα δύο ρεύματα.

Στο ύψος της Μαλακάσας έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν, τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών όσο και λόγω του ότι οδηγοί προσπαθούν επί τόπου να βάλουν αλυσίδες.

Δύσκολες είναι επίσης οι συνθήκες στην Υλίκη αλλά και στο Μαρτίνο.

Πηγή: Lamiareport.gr