Αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες που έχει μέχρι στιγμής συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., ενώ όλοι αναφέρουν ότι η συναισθηματική κατάσταση και η συμπεριφορά της 32χρονης γυναίκας είχε έντονες μεταπτώσεις. Η ήσυχη γειτονιά της οδού Κολοκοτρώνη στην Πεύκη δεν μπορεί δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το τι συνέβη πριν από λίγες ώρες. Όλοι γνώριζαν -τόσο η γειτονιά όσο και το οικογενειακό περιβάλλον- ότι η Θ.Τ. αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι η 5χρονη κόρη της ήταν ΑμΕΑ, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό το τέλος.

Μάλιστα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο διαμέρισμα τους βρέθηκαν και συγγενείς, προκειμένου να περάσουν κάποιες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Λίγες ώρες αργότερα, τα πάντα «σκοτείνιασαν» με την 32χρονη να αρπάζει την κορούλα της και να την πετάει στο κενό από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια έκανε κι η ίδια άλμα στο κενό, κόβοντας το νήμα και της δική της ζωής. Ο πρώην σύζυγος και οι παππούδες της 5χρονης κοπέλας παρακολουθούνται από ειδικό ψυχολόγο, καθώς «λύγισαν» στη θέα των δύο άψυχων σωμάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Θ.Τ. ήταν νηπιαγωγός, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν λόγω της κατάστασης της. Η 32χρονη γυναίκα δεν φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που έγινε παιδοκτόνος και αυτόχειρας. Όσον αφορά την προανάκριση, βρίσκεται σε εξέλιξη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.