«Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν» περιέγραψε στους αστυνομικούς ο νεαρός που έχει ομολογήσει τη δολοφονία. «Η μητέρα μου ήταν στο άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμάτων» περιέγραψε με κυνικότητα ο καθ' ομολογίαν δράστης.

Ο 21χρονος υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον νονό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του. «Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε, δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο κακός μου εαυτός» είπε ο νεαρός, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια κλινική. 

Ο 21χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή τη Δευτέρα χωρίς δικηγόρο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή.