Μετά το πέρας της απολογίας του σήμερα, οι δικαστικές Αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο δράστης χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα. 

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ο νεαρός αρνιόταν να βγει από το αστυνομικό όχημα φωνάζοντας «Βοήθεια».

Οι προσπάθειες των αρχών για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου θύματος, το οποίο φέρεται να τεμάχισε ο νεαρός, απέβησαν άκαρπες.

Σοκάρει η περιγραφή του 21χρονου στους αστυνομικούς

«Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν» περιέγραψε στους αστυνομικούς ο νεαρός που έχει ομολογήσει τη δολοφονία. «Η μητέρα μου ήταν στο άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμάτων» περιέγραψε με κυνικότητα ο καθ' ομολογίαν δράστης.

Ο 21χρονος υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον νονό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του. «Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε, δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο κακός μου εαυτός» είπε ο νεαρός, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.