Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, τα προβλήματα που καταγράφονται από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το νησί τα τελευταία 24ωρα, είναι αρκετά.

Οι πολίτες υφίστανται όχι μόνο μια ταλαιπωρία λόγω της απουσίας ηλεκτροδότησης, αλλά και λόγω των ζημιών που καταγράφονται στις οικιακές και τις ηλεκτρικές συσκευές. Πρόκειται για προβλήματα επαναλαμβανόμενα, καθώς αντίστοιχα είχαν καταγραφεί και τις προηγούμενες μέρες και ειδικά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΔΕΔΔΗΕ,  έχουν καταγραφεί βλάβες στο δίκτυο σε περιοχές του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα τη χαμηλή τάση ρεύματος, εντός και εκτός της πόλης, όπως στον Άγιο Ιωάννη, στη Θέρισσο, τον Κατσαμπά, τα Σπήλια και τις Κάτω Ασίτες. Επίσης στο Νομό Ρέθυμνο υπήρξαν διακοπές ρεύματος σε μικρότερη κλίμακα,(ατομικές βλάβες), ενώ προβλήματα είχαμε και στους Νομούς Χανίων, όπως στο Μάλεμε και στα Σφακιά, αλλά και στο Λασίθι, όπως στον Άγιο Χαράλαμπο όπου όμως σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

Για όλες τις βλάβες υπάρχει κινητοποίηση από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που έχουν σπεύσει να αποκαταστήσουν τις βλάβες, καθώς τα παράπονα των πολιτών που φτάνουν μέχρι το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ, είναι πολλά.