«Την είδα κάτω πεσμένη, την είχαν σκεπάσει με ένα σεντόνι. Δεν με άφηναν να πλησιάσω. “Γιατί μου το έκανες αυτό αγάπη μου” είπα» περιγράφει ο τραγικός πατέρας στο Star.

Ο πατέρας διέψευσε ότι η γυναίκα του υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα και δήλωσε ότι τίποτα δεν προμήνυε το κακό που τους βρήκε. «Μια χαρά ήταν, λένε ψέματα» λέει χαρακτηριστικά.

«Ήταν όλη η ζωή μου, η αγάπη μου, το μωρό μου. Όταν μάθαμε για το πρόβλημα του παιδιού το παλέψαμε μαζί» λέει. Σε ερώτηση για το πώς ήταν η σύζυγός του στις γιορτές απαντά «μια χαρά ήταν, χαρούμενη, έφτιαξε και πίτα χριστουγεννιάτικη».

«Το αγαπάγαμε το παιδί, το λατρεύαμε και έγινε ό,τι ξέρετε» τονίζει ενώ σε ερώτηση για το αν ήταν προβληματισμένη, ο πατέρας της 5χρονης δήλωσε «με παιδί ΑμεΑ πολλές μανάδες δεν είναι και πολύ ευτυχισμένες μέσα τους, στεναχωριούνται. Το αγαπούσαμε, κάναμε εργοθεραπείες, φυσιοθεραπείες, τα πάντα».

Λίγα λεπτά πριν την αποτρόπαια πράξη της, η γυναίκα είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο και του ανέφερε πως «είμαστε καλά»,