Ωστόσο, όντας ήδη αρκετά πιωμένοι από πριν και σε συνδυασμό με τις νέες δόσεις… αλκοόλ άρχισαν να προξενούν φασαρίες, αρχικά με τους θαμώνες και στη συνέχεια με υπαλλήλους του μπαρ που επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν και να τους οδηγήσουν προς την έξοδο. Οι τρείς αλλοδαποί άρχισαν μεταξύ άλλων να σπάνε ποτήρια, χτυπώντας και τραυματίζοντας στο πρόσωπο με τα σπασμένα γυαλιά δύο υπαλλήλους του καταστήματος.

Αμέσως μετά έφυγαν από το μαγαζί πεζοί, ενώ ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τους υπεύθυνους του μπαρ και θαμώνες. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, οι οποίοι ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στη γύρω περιοχή. Λίγο αργότερα οι δύο από τους τρεις της παρέας συνελήφθησαν στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ενώ ο τρίτος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κοντά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο Κροάτες κι έναν Σέρβο, οι οποίοι ήταν εμφανώς μεθυσμένοι ίσως και υπό την επήρεια ουσιών, ενώ όλοι προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψη τους. Μάλιστα, ο ένας είχε κρυμμένο στο κορμί του κι ένα πιστόλι το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και στάλθηκε για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας για τα περαιτέρω.

Το Reader.gr. παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα φωτογραφία του ενός από τους τρεις αλλοδαπούς, ο οποίος μόλις έχει συλληφθεί –μετά από αντίσταση- από τους αστυνομικούς.