Αρκετές κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική μέχρι τώρα για αντλήσεις υδάτων από σπίτια σε Κολυμπάρι, Σταλό και μέσα στην πόλη των Χανίων.

Τα ξημερώματα, στο Σταλό, μία οικογένεια εγκλωβίστηκε σε ρέμα, μέσα στο ΙΧ στο οποίο επέβαινε, εξαιτίας της υψηλής στάθμης των υδάτων. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστικής που κατάφερε να απεγκλωβίσει 3 άτομα και να τα μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία, επίσης μετέφερε σε ασφαλές σημείο ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κίσσαμο στο σπίτι των οποίων πλημμύρισε .

Ομίχλη και χιόνι στο Οροπέδιο Λασιθίου

Πυκνή ομίχλη έχει περιορίσει την ορατότητα στο ελάχιστοστο Οροπέδιο Λασιθίου! Λίγο πριν τις 10 το πρωί ξεκίνησε και η χιονόπτωση, "ντύνοντας" την ορεινή περιοχή στα λευκά.

Κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων

Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ στα Χανιά.

Κοντά στο Ναύσταθμο Κρήτης, μεγάλη πέτρα έπεσε σε αυτοκίνητο, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Επί τόπου κλήθηκε η οδική βοήθεια για να πάρει το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, ενώ συνεργεία της Π.Ε. Χανίων δίνουν αγώνα δρόμου να καθαριστεί ο ΒΟΑΚ σε διάφορα σημεία.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από cretapost.gr, cretalive.gr