Το Νοέμβριο του 2016 είχαν κριθεί ως ένοχοι και οι δύο για την από κοινού δολοφονία του 23χρονου και τους είχε επιβληθεί ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ο Κωστής Πολύζος εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών. Το πτώμα του νεαρού εντόπισε περαστικός κυνηγός της περιοχής.

Η πολύκροτη υπόθεση αναβιώνει σε δεύτερο βαθμό στις δικαστικές αίθουσες και η μητέρα του Κωστή Πολύζου, επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία του. «Είμαι αθώα. Δεν θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Τον Κωστή τον υπεραγαπούσα και είχαμε άριστες σχέσεις» λέει στον ΑΝΤ1. «Δεν ξέρουμε ακόμα πως έφυγε. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Πάντα θα ψάχνουμε την αλήθεια» καταλήγει.
 
«Την ημέρα του εγκλήματος εγώ δεν ήμουν στα Σιάτιστα αλλά στο σπίτι μου, στη Μαγούλα Αττικής και το επιβεβαιώνει και η σπιτονοικοκυρά μου. Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον την ημέρα που έγινε το έγκλημα στη Σιάτιστα, εγώ να έχω διανύσει τόσα χιλιόμετρα υπό καταρρακτώδη βροχή, να έχω βρεθεί στο χωράδι που βρέθηκε ο Κωστής θαμμένος και να έχω επιστρέψει στη Μαγούλα» λέει στον ίδιο τόνο και ο πατριός του παιδιού.

«Ελπίζω το Εφετείο να εξετάσει τα στοιχεία και να αντιληφθεί την αθωότητά μου. Δεν είχα κανένα λόγο να αφαιρέσω τη ζωή του Κωστή. Τον είχα μεγαλώσει σαν δικό μου παιδί και τον αγαπούσα πολύ. Δεν υπήρχε κανένα οικονομικό όφελος ως προς τα δάνεια αφού εγώ ήμουν εγγυητής και τον εξυπηρετούσα. Ο θάνατος του παιδιού με έχει διαλύσει. Δεν θα τον άγγιζα ποτέ» τονίζει.