Πρόκειται για μία υπόθεση που, μέχρι στιγμής, έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. πολλά ερωτήματα. Για παράδειγμα: ο δράστης ήθελε να σκοτώσει τον παλαίμαχο άσο ή ήθελε να του στείλει κάποιο «μήνυμα»; Το γεγονός ότι έπεσε μόλις μία σφαίρα περιπλέκει την υπόθεση, καθώς είθισται σε περιπτώσεις που στόχος είναι η δολοφονία να υπάρχει καταιγισμός πυρών. Ένα άλλο ερώτημα αφορά το Smart που χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη της επίθεσης, το οποίο βρέθηκε καμένο σε απόσταση περίπου 1χλμ. από το σημείο της ενέδρας, με τις πινακίδες του όμως να αντιστοιχούν σε όχημα ίδιας μάρκας για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή.

Οι αστυνομικοί από το βράδυ της Τρίτης συλλέγουν μαρτυρίες, ενώ αναζητούν και τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, που θα έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ενόπλου που πυροβόλησε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. «Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε», είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα λόγια του παλαίμαχου άσου στους αστυνομικούς την ώρα που ακόμη βρίσκονταν στο Ασκληπιείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φορούσε καπέλο για να είναι καλυμμένα σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει -όπως προαναφέραμε- με τα κίνητρα της ενέδρας έξω από το σπίτι του «Νταρκογκόλ», ο οποίος είναι καλά στη υγεία. Ποιος και γιατί δηλαδή ήθελε να σκοτώσει ή να στείλει «μήνυμα» με αυτόν τον τρόπο στον παλαίμαχο Σέρβο επιθετικό.

Τέλος, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει μεταφερθεί τόσο το καμένο Smart που βρέθηκε να φλέγεται κοντά στο Γκολφ της Γλυφάδας, όσο και το πιστόλι που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι «καθαρά» από άλλες έκνομες ενέργειες.