Ο θάνατος της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η είδηση έγινε γνωστή από το site του «Ελεύθερου Τύπου», όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό και μέσα από τη στήλη της TVVIBES σχολίαζε την τηλεοπτική επικαιρότητα.

H Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά.

Επίσης εργάστηκε και στην κρατική τηλεόραση, όπου ήταν η πρώτη γυναικά που εκφώνησε δελτίο ειδήσεων.

Για το θάνατο της Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, του οποίου μέλος υπήρξε.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει ότι "έφυγε" σήμερα από κοντά μας η δημοσιογράφος Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, πρώην μέλος του Δ. Σ. της Ενώσεως και σύζυγος του αειμνήστου συναδέλφου Αγαμέμνονα Φαράκου, σε ηλικία 74 ετών.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στο προδικτατορικό "ΕΘΝΟΣ". Μετά το κλείσιμο της εφημερίδας το 1970 από τη Χούντα, το 1973 εργάζεται στην "ΥΕΝΕΔ", στη σύνταξη των ειδήσεων. Παράλληλα, το 1975 θα αρχίσει τη συνεργασία της, που διήρκεσε έως το κλείσιμο της εφημερίδας, με την "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ", ως τηλεοπτική συντάκτης αλλά και ως αρθρογράφος. Εργάστηκε επίσης στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ".

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υπήρξε μια καθ' όλα πετυχημένη δημοσιογράφος. Εργάστηκε για δεκαετίες με επιμονή και ζήλο και κατέκτησε το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων. Για πολλά χρόνια εκλεγόταν εκπρόσωπος στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ των δημοσιογράφων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Αργότερα υπήρξε μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής της Ενώσεως αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ τη διετία 1997-1999. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την αγαπητή Χριστίνα, η οποία αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στη δημοσιογραφία και τους συναδέλφους της. Υπήρξε πάντοτε γενναιόδωρη με τους νέους, τους οποίους παρότρυνε και βοηθούσε στα πρώτα τους βήματα αλλά και στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους. Πάντα πρόσχαρη, φιλότιμη και ανιδιοτελής, με ένα μόνιμο χαμόγελο να τη συντροφεύει σε όλες τις εκφάνσεις του βίου της, εργάστηκε ακούραστα και ήταν δίπλα σε όποιον συνάδελφο το χρειαζόταν.

Τα στοιχεία της κηδείας της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση».