Αναλυτικότερα στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές από το βράδυ, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, βαθμιαία 4 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, καθώς και τα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακά από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και βαθμιαία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και από το μεσημέρι σποραδικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 που γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 και από το βράδυ στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και γρήγορα βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.