Το βίντεο τραβήχτηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία και δείχνει το αυτοκίνητο να είναι αναποδογυρισμένο στον γκρεμό, βάθους είκοσι μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι.

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιακός είχε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής καθώς την ώρα που κατευθυνόταν προς το χωριό του, το όχημα του έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων.

Περίπου στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής, ο 76χρονος επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς το χωριό του μαζί μ’ έναν συγγενή του από τα Γιαννιτσά, όμως στο 5ο χιλιόμετρο του ορεινού δρόμου Αετομηλίτσας – Πληκατίου, το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.

Ο συνοδηγός κατέβηκε και προσπάθησε να κινήσει λίγο το όχημα, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος εκτίμησε πως μπορούσαν να περάσουν το δύσκολο αυτό σημείο, όμως αποδείχθηκε μοιραίο λάθος, λόγω της ανηφορικής κλίσης του οδοστρόματος, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων.

Σοκαρισμένος ο συνοδηγός ειδοποίησε τις αρχές για αυτό που είχε συμβεί, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κόνιτσας, όμως όταν κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μάρτυρες ο Θεόδωρος Νιτσιάκος κατευθυνόταν στην περιοχή προκειμένου να προετοιμάσει το κυνήγι του Σαββάτου.