Ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο και από εκεί ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη Άαλμποργκ της Δανίας.

Στις 26 Νοεμβρίου 2019, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο του Άαλμποργκ έκλεισε το κινητό του και έκτοτε αγνοείται

Όπως ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης στην Espresso, ο 20χρονος Νίκος Θεοδωρίδης έκανε αναζήτηση μέσω διαδικτύου για δωμάτιο στην πόλη Ρίμπε, νότια του Ααλμποργκ και επισκέφτηκε ιστοσελίδες σούπερ μάρκετ. 

Στο Ρίμπε όπου κατοικούν 8.500 άνθρωποι έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για τον 20χρονο ενώ απομένει ένα 20% των ξενοδοχείων του Άαλμποργκ που δεν έχει ερευνηθεί.  

«Συνεχίζονται οι έρευνες με σοβαρό βαθμό δυσκολίας και από το κάδρο δεν έχουν βγει και τα σενάρια ο Νικόλας να έχει εγκλωβιστεί σε κάποιο κοινόβιο ή σε κάποια "περίεργη" ομάδα», ανέφερε ο κ. Τσούκαλης. 

Ο ίδιος έχει ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές και έχει πάρει στα χέρια του λίστα με όλες τις οργανώσεις και τα κοινόβια που θα μπορούσε να είχε παγιδευτεί ο 20χρονος. 

Τα σενάρια για την εξαφάνιση του 20χρονου είναι πολλά με τον πατέρα του, Ντίνο, να φοβάται ότι έχει πέσει θύμα σέχτας, καθώς ισχυρίζεται ότι οι αρχές της Δανίας θεωρούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Ο Ντίνος Θεοδωρίδης κάνει έκκληση στον γιο του να δώσει ένα σημάδι ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρίδης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.