Όλα ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι γονείς του αντέδρασαν αστραπιαία όταν αντιλήφθηκαν πως το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σταμάτησε και να μιλάει.

Η μητέρα του μικρού Χρήστου ξεσπά για όσα περνά μαζί με τον σύζυγό της σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, μετά από τις απανωτές και λανθασμένες, όπως καταγγέλλει, διαγνώσεις των γιατρών.

Σε δηλώσεις της στο Star, είπε: «Πήγαμε για το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς. Άρχισε μετά από δύο εβδομάδες να εμφανίζει συμπτώματα υπνηλίας, πονοκεφάλου και είχαμε και εμετούς. Τον πήγαμε στο Ιπποκράτειο στα Επείγοντα, όπου ο παιδοχειρουργός και ο παιδονευρολόγος που τον είδαν τους έλεγα ότι έχουμε αυτά τα συμπτώματα και μου έλεγαν ότι είμαι τρελή και ότι το παιδί είναι μια χαρά και να πάμε σπίτι. Την επόμενη μέρα πήγαμε στον παιδικό, ώσπου κάποια στιγμή μας πήραν τηλέφωνο να πάμε να πάρουμε το παιδί. Κατευθείαν τον πήγαμε στον Άγιο Λουκά. Εκεί μας έκαναν εξετάσεις αίματος που έδειχναν ότι υπάρχει λοίμωξη, αλλά εστίασαν μόνο στην κοιλιά και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση».

Το παιδί όχι μόνο δεν συνήλθε, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε με αεροδιακομιδή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, το παιδί νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες στην εντατική μονάδα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σήμερα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι γονείς πρόκειται να κινηθούν νομικά, ενώ ήδη έχουν απευθυνθεί σε ένα σύνδεσμο με τέτοια ιατρικά λάθη.

Παρακολουθήστε το βίντεο: