Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το κοριτσάκι έχει καταθέσει δύο φορές στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται πόσες φορές την έχει παρενοχλήσει ο παππούς της.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η 9χρονη, ο παππούς ασελγούσε σε βάρος της ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και στο σπίτι της μητέρας της.

Στην πρώτη της κατάθεση η 9χρονη ανέφερε πως ο παππούς της δεν τη χτύπησε και μόνο μία φορά της έκλεισε το στόμα και δεν αντέδρασε επειδή φοβόταν.

Στη δεύτερη κατάθεση ανέφερε πως προσπάθησε να σταματήσει τον ηλικιωμένο αλλά της κρατούσε τα χέρια και της έλεγε ότι αυτό είναι το μυστικό τους.

Η θεία του 9χρονου κατέθεσε επίσης στις Αρχές πως το άλλο παιδί της οικογένειας της είχε εκμυστηρευτεί πως κάτι σοβαρό συνέβαινε με την αδερφή του.

Τότε ήταν που η θεία μίλησε στην μητέρα των παιδιών και η 9χρονη αποκάλυψε όλα όσα της συνέβαιναν και έγινε η καταγγελία.

Ο παππούς κατέθεσε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και ισχυρίστηκε ότι του ζήτησε χρήματα για να μην κάνει καταγγελία.

Ο ηλικιωμένος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.