Η Κούλα Αρμουτίδου αποκάλυψε στο Star όσα τους είπε: «Θυμωμένα τους είπα να χαίρονται το δολοφόνο που έχετε και τον φονιά. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Είναι αθώος, μου λέει, ο εγγονός της, είναι αθώος… Δεν ομολογούν, κιόλας, δεν παραδέχονται, δεν ντρέπονται. Και οι δύο το έκαναν».

Η κα Αρμουτίδου μίλησε και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αντίκρισε τους κατηγορούμενους.

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Τρελάθηκαν τα μυαλά μου. Αισθάνθηκα τη φρίκη. Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μάνα. Βλέπεις ότι βασανίστηκε από αυτά τα δύο άτομα το παιδί σου. Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, όλη τη μορφή βίας, όλο τον πόνο… Να τσιρίζει, να φωνάζει. Ο ένας να κρατάει και ο άλλος να βαράει. Πώς να νιώσω; Φρίκη, δεν μπορώ να μεταφράσω με λόγια αυτό το συναίσθημα. Θηρίο έγινα. Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν», δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο Star.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μίλησε και για τη γιαγιά του Ροδίτη, η οποία έμενε πάνω από το σπίτι στο οποίο φαίνεται ότι βασανίστηκε η άτυχη Ελένη και δηλώνει σίγουρη ότι έχει ακούσει κάτι από το μοιραίο βράδυ.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν άκουσε η γιαγιά. Πώς είναι δυνατό να μένει από κάτω και να μην έχει ακούσει τίποτα; Άκουσε και δεν έκανε τίποτα. Ας αναλογιστεί και ας πει την αλήθεια αυτή η γυναίκα».

Δείτε το βίντεο: