Οι αστυνομικοί συνέλεξαν εννέα κάλυκες από το σημείο, σύμφωνα με το STAR.

Ο δράστης κοιμόταν όταν πήγαν σπίτι του οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τι συνέβη και ρώτησε γιατί τον συλλαμβάνουν. Μόλις του είπαν πως σκότωσε τον άνδρα ξέσπασε σε λυγμούς.

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα», είπε ο γυμναστής.

«Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα», ανέφερε.

«Εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων. Δεν μπορούσε να διακρίνει και να ενεργήσει σύμφωνα με τη λογική του» είπε ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Κοκοσάλης.

Το χρονικό

Ο 51χρονος γυμναστής έφτασε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι του ηλικιωμένου, Κώστα Χατζάκη και τον ρώτησε πόσο νοικιάζει το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Όταν έφτασε στο σπίτι όπου ήξερε πως νοίκιαζε διαμέρισμα η πρώην γυναίκα του, ο 51χρονος χτύπησε τυχαία μια από τις πόρτες. Δεν γνώριζε το θύμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εγγονός, που εκείνη την ώρα έπαιζε βιντεοπαιχνίδι με άλλους τρεις, επίσης ανήλικους, φίλους του, βγήκε στη βεράντα και είδε τον 51χρονο εμφανώς μεθυσμένο ο οποίος ζητούσε επίμονα πληροφορίες. Ο 17χρονος δεν γνώρισε και δεν απάντησε με αποτέλεσμα να φωνάξει τον παππού του ότι κάποιος είναι έξω από το σπίτι.

Ο 79χρονος άνοιξε την πόρτα και άρχισε να συνομιλεί με τον 51χρονο χωρίς ωστόσο να του δίνει τις πληροφορίες που έψαχνε.

Ο δράστης άρχισε να τον ρωτά επίμονα πόσα χρήματα πληρώνει η εν διαστάσει σύζυγός του για το νοίκι κι αν είναι συνεπής. Θέλοντας να σταματήσει τη συζήτηση, φαίνεται πως απομακρύνθηκε. Τότε, ο 51χρονος σήκωσε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η 65χρονη σύζυγος του θύματος βρήκε να δει τι συμβαίνει και ο 51χρονος την πυροβόλησε στον δεξί ώμο.Η 65χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.