Ο ηλικιωμένος σκότωσε τον Νοέμβριο του 2016 έναν 45χρονο Βούλγαρο μέσα στο κτήμα του στα Καμίνια Πατρών.

Την ημέρα της δολοφονίας ο 45χρονος είχε οργανώσει ένα τραπέζι και εκτός από τους φίλους του, είχε καλέσει και τον 82χρονο. Η παρέα έτρωγε, έπινε κρασί και τσίπουρο και γλεντούσε με μουσική από τις 14:00 έως τις 17:30.

Μεταξύ του θύματος και του δράστη υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός όταν ο ηλικιωμένος του ζήτησε το λόγο γιατί έλειπαν κάποια εργαλεία από την αποθήκη. Μέσα στην παραζάλη του ο 45χρονος φέρεται να εξύβρισε τον ηλικιωμένο και χωρίς δεύτερη σκέψη ο 82χρονος σηκώθηκε, πήγε σε διπλανή αποθήκη και επέστρεψε κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα.

Ο 82χρονος ζήτησε από τον 45χρονο να πάρει πίσω της προσβολές ενώ ο άνδρας κινήθηκε εναντίον του με σιδερόβεργα. Τότε ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο πρόσωπο και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο ηλικιωμένος ήταν ψάλτης και επίτροπος στην ενορία της γειτονιάς και μετά τον πυροβολισμό διάβαζε τον Βούλγαρο ενώ ψυχορραγούσε!

Μετά το αιματηρό γεγονός ο 82χρονος, πέταξε την καραμπίνα και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί, ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην Ακτή Δυμαίων και τον συνέλαβαν.

Η δίκη έγινε σε δεύτερο βαθμό την Τρίτη. Πρωτόδικα ο 82χρονος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε 15 χρόνια κάθειρξη και εξέτιε την ποινή στον αναρρωτήριο των φυλακών. Το δικαστήριο του έδωσε το δικαίωμα να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής στο σπίτι του λόγω της κατάστασης της υγείας του.