Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως ο 49χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τη σύζυγό του και ύστερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Αστυνομικοί εξετάζουν το σπίτι του ζευγαριού στη Μακρακώμη και από την αυτοψία δεν προέκυψε κάποιο ίχνος παραβίασης.

Όλοι στη Μακρακώμη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι. Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλέξουν μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το ζεύγος είχε προβλήματα στη σχέση του ή εάν άλλο ήταν το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα.

«Δεν είχαν οικονομικά προβλήματα, δεν είχαν κάτι να τους προβληματίζει. Ήταν πάντα με το χαμόγελο», λέει συγγενής του ζευγαριού στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, καλοσυνάτοι, εργατικοί, ήπιων τόνων, επιτυχημένοι επαγγελματίες με εξαιρετικές οικογένειες. Υπάρχουν 15.000 δημότες, είχαν 15.000 φίλους», αναφέρει.

«Όταν το έγκλημα είναι προ μελέτης γίνονται και κάποιες ενέργειες. Δεν υπήρχε σημείωμα. Το προηγούμενο βράδυ γέμισαν καύσιμα το πρατήριο» επεσήμανε.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για πάνω από 20 χρόνια και είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του. Έτσι, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να καυγάδισε πριν το φρικτό τέλος και των δύο.

Οι σοροί του ζευγαριού έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.