Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του στην Νέα Ερυθραία.

Τα πάντα ξεκίνησαν στις 05:15 περίπου όταν η Καίτη Γαρμπή πάρκαρε το όχημα της και εμφανίστηκαν τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στην πολυτελή κατοικία.

Εκεί βρίσκονταν και ο Διονύσης Σχοινάς, που όμως δεν αντέδρασε φοβούμενος ότι μπορεί συμβεί κάτι άσχημο.

Οι κουκουλοφόροι ληστές, ανάγκασαν το ζευγάρι να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Στη συνέχεια άρπαξαν μεγάλο ποσό σε μετρητά και κοσμήματα, ενώ διέφυγαν από τη Νέα Ερυθραία προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο τραγουδιστές, τους έδεσαν και τους φίμωσαν με μονωτική ταινία ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Ο Διονύσης Σχοινάς στην κατάθεσή του αναφέρει: «Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι».

Από την πλευρά της Καίτη Γαρμπή τονίζει: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είχα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».