Αυτό, καθώς παρά τις αναζητήσεις από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του αστυνομικού, ενώ δεν είχε δηλώσει στην Υπηρεσία τον νέο τόπο κατοικίας του.

Την ίδια ώρα, από τον υπηρεσιακό του φάκελο προκύπτει ότι το 2016 είχε πρωταγωνιστεί ξανά σε περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον πολιτών. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, ωστόσο, η ποινική δίωξη εναντίον του σταμάτησε. Αυτό, καθώς οι πολίτες φέρονται να απέσυραν τη μήνυση και να του έδωσαν μία ευκαιρία να συνετιστεί.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις συναδέλφους του, κατά την προανάκριση από τις Εσωτερικές Υποθέσεις ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσαν πως δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Εξηγήσεις που δεν είναι γνωστό κατά πόσον έγιναν πιστευτές από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θέση για το θέμα πήρε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος από την Πάτρα που βρέθηκε δήλωσε: «Ως φυσική ηγεσία, αλλά και η πολιτική ηγεσία, είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες συμπεριφορές. Η αντίδρασή μας ήταν άμεση. Τέτοιες συμπεριφορές είναι πλήρως καταδικαστέες και δεν μπορούμε να τις ανεχτούμε»!