«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή. Δεν του είπα τίποτα του δείχνω με το χέρι μου “εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα” του λέω και μου έριξε και μπουνιά», είπε ο 11χρονος στο STAR.

O 11χρονος αναφέρθηκε στην επίθεση: «μας φωνάζουν “για έλα εδώ λίγο” και μου λένε ότι “τι έκανες γιατί κλέβεις , κάνεις” και εγώ δεν έκλεψα και με χτύπησε».

«Ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί μου στη μούρη, του γυρίζει μία από τη μπλούζα του ρίχνει και μια μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου έπιανε το πρόσωπό του» λέει η μητέρα του 11χρονου.

«Γιατί να χτυπήσει το παιδί μου; Τι αστυνομικός είναι αυτός; Να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί καθόλου» ανέφερε η μητέρα.

«Το παιδί το έσωσε ένα αμάξι που πέρασε αλλιώς θα το χτυπούσαν», υποστήριξε κάτοικος της περιοχής.

Ο αστυνομικός που χτύπησε το παιδί φαίνεται ότι προσπαθεί να διαφύγει της σύλληψης με τη διαδικασία του αυτοφώρου καθώς παρά τις αναζητήσεις από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

Την ίδια ώρα, από τον υπηρεσιακό του φάκελο προκύπτει ότι το 2016 είχε πρωταγωνιστεί ξανά σε περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον πολιτώνΜάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, ωστόσο, η ποινική δίωξη εναντίον του σταμάτησε. Αυτό, καθώς οι πολίτες φέρονται να απέσυραν τη μήνυση και να του έδωσαν μία ευκαιρία να συνετιστεί.