Ο 77χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία και την Πέμπτη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, κ. Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα σε βάρος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν από το φονικό οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει ξανά, με τον 77χρονο να πηγαίνει σπίτι του να παίρνει ένα πιστόλι που κατείχε και να επιστρέφει στο αμαξοστάσιο. Εκεί περίμενε τον 53χρονο και μόλις τον είδε μόνο του, πυροβόλησε 3 φορές εναντίον του τραυματίζοντας τον θανάσιμα με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για προβλήματα εξωτερικής διαρροής που έλεγε πως αντιμετώπιζε το σπίτι του, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο 77χρονος ήταν με μάσκα οξυγόνου, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.