Μία μέρα μετά την εξαφάνιση της Βαλεντίν, το κινητό του πατέρα, Αμπελκά, παίρνει σήμα από την κεραία αεροδρομίου, σύμφωνα με το STAR.

Ο πατέρας φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με άτομο που βρισκόταν στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τρεις ημέρες αργότερα, υπάρχει μια επικοινωνία με άτομο στο κέντρο της Αθήνας και ο πατέρας μεταβαίνει ξανά στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα αποτελέσματα μετά την άρση του απορρήτου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του πατέρα της 7χρονης αφού πρώτα κατάσχεσαν και τα κινητά του τηλέφωνα.

Πλέον αναμένεται να ζητηθεί άρση του απορρήτου και για τις δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες για να βρεθεί η ταυτότητα των ατόμων με τα οποία φέρεται να επικοινώνησε ο πατέρας και αν υπάρχει κάποιος συσχετισμός με την εξαφάνιση της 7χρονης.

Για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν πραγματοποιούνται έρευνες και στη Γαλλία καθώς ο πατέρας της φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι και να ζούσε μια άνετη ζωή, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, Αμπελκά, ισχυρίστηκε πως όλα τα προσωπικά της αντικείμενα είναι στο σπίτι όπου ζούσε με άλλα άτομα και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί.

Υπενθυμίζεται πως η 7χρονη Βαλεντίν εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων από το Παγκράτι.