Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veriotis.gr, δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν εξωτερικά του Επιμελητηρίου Ημαθίας και φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ενώ πέταξαν και τρικάκια με υβριστικό περιεχόμενο για τον υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, οι Αστυνομικοί του Υπουργού, ζήτησαν επίμονα από τον υπουργό, να αποχωρήσει από την εκδήλωση για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα ο Μάκης Βορίδης σε βίντεο που μεταδόθηκε από το το laikoyra.gr, λέει:

«Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους Παοκτσήδες».

Δείτε το βίντεο από το 23:00

Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενοι έντονα για την εισήγησης ΕΕΑ να υποβιβάσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την τροπολογία της κυβέρνησης.

Έτσι έγινε το συμβάν

Η διευρυμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με αγρότες της Ημαθίας ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Λίγη ώρα αργότερα, περίπου στις 18:30 έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, ο υπουργός αποχώρησε για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. «Μην φεύγετε, θα σας προστατέψουμε εμείς», είπαν οι αγρότες στον υπουργό, χωρίς να καταφέρουν να τον μεταπείσουν.