Στην απάντησή της, σύμφωνα με το cretapost.gr, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, μέσω του νέου διοικητή του Νοσοκομείου, Γ. Μπέα, επισημαίνεται πως ήδη έχει προσληφθεί ένας επικουρικός γαστρεντερολόγος ενώ αναμένεται μία ακόμα πρόσληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και ζητά εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει γνωστά.

Τι ανέφερε η καταγγελία

Σύμφωνα με καταγγελία της γυναίκας στο Facebook, το ραντεβού που έκλεισε η μητέρα της για τις συγκεκριμένες εξετάσεις, προγραμματίστηκε να γίνει σε 2 χρόνια!

«Λοιπόν γέλασα πολύ… μα πάρα πολύ», σχολιάζει στην ανάρτησή της. «Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ… Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας…» συμπληρώνει.