Η μαθήτρια στην καταγγελία της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρει ότι ο καθηγητής της μουσικής της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια άρχισε να την τραβά και να την απειλεί με ξυλοδαρμό.

Το επεισόδιο ξεκίνησε γιατί ο καθηγητής, όπως ισχυρίζεται η μαθήτρια, της ζήτησε να βγει έξω, ενώ έκανε φασαρία όλη η τάξη.

«Μου τραβούσε την τσάντα από το χέρι με δύναμη και μου φώναζε να βγω και να αφήσω την τσάντα μου εκεί και εγώ του είπα ότι αν μου κόψει την τσάντα θα μου αγοράσει άλλη. Αυτός μου ξαναείπε: «Βγάλε το σκασμό» και απλώνοντας το χέρι του δίπλα στο πρόσωπό μου, μου είπε ότι θα μου δώσει χαστούκι. Οι συμμαθητές μου του φώναζαν όλοι να μη με ακουμπήσει».

Το επεισόδιο όμως σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαθήτρια δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε μια ημέρα μετά.

Το κορίτσι ρώτησε γιατί γράφουν τεστ γεωγραφίας σε μάθημα μουσικής και όπως λέει ο καθηγητής βγήκε εκτός εαυτού: «Μου είπε “σκάσε! Θα φας σφαλιάρα!”. Του είπα ότι δεν έχει δικαίωμα να με χτυπήσει και αυτός συνεχίζοντας να μου φωνάζει μου είπε ότι αυτό εκμεταλλεύομαι και ότι είμαι άχρηστη, να πάω με τους άστεγους, ότι έχω νοητική στέρηση, ότι είμαι ανάπηρη και ότι μόνο για εκεί κάνω. Με έπιασε από τα μαλλιά από την πλεξίδα μου και με τραβούσε από τα μαλλιά πάντα, μέχρι το γραφείο της διευθύντριας».

Ο εφιάλτης για τη μαθήτρια, όπως ισχυρίζεται, έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2019. Έχει δεχθεί επιθέσεις με ψαλίδι μέσα στην τάξη από συμμαθήτριά της. Η μαθήτρια είναι σημαιοφόρος και έχει λάβει βραβεία και σε μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Οι γονείς του κοριτσιού θα καταθέσουν άμεσα μήνυση προκειμένου όπως υποστηρίζουν να προστατευτεί το παιδί τους και άλλοι μαθητές.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Star