Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν όπως όλα δείχνουν μία άλλη γυναίκα με την οποία είχε ερωτική αντιζηλία, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανακοίνωνε με θλίψη το θάνατο της «φίλης» της από τροχαίο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η γυναίκα φρόντισε να κάνει ταγκ το λογαριασμό του ανυποψίαστου θύματος, ώστε το «τραγικό συμβάν» να γίνει γνωστό σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους!

Αμέσως κάτω από την ανάρτηση έπεσε βροχή μηνυμάτων με ανθρώπους που δεν μπορούσαν να κρύψουν την ταραχή και τη θλίψη τους και ρωτούσαν εάν πρόκειται για αλήθεια ή κάποια κακόγουστη φάρσα.

Όπως αποδείχθηκε όμως λίγο αργότερα, ήταν πράγματι μία αρρωστημένη ενέργεια που προκάλεσε αναστάτωση σε φίλους και συγγενείς της γυναίκας.

Το «θύμα» πάντως έσπευσε με βίντεο που ανάρτησε στο δικό της λογαριασμό να καθησυχάσει τους φίλους και τους συγγενείς της, λέγοντας πως είναι καλά, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως γνωρίζει τη γυναίκα που έκανε τη μακάβρια αυτή φάρσα. Μάλιστα, απέδωσε τα κίνητρά της μάλλον στο ότι αυτή δεν είναι στο πλάι του συζύγου της, προαναγγέλλοντας και προσφυγή στη δικαιοσύνη.