Ο γιος του Πάνου Καμμένου και ιδιοκτήτης της έκθεσης αυτοκινήτων, Ηλίας Καμμενος, μίλησε στο Reader.gr, για το ξεκίνημα και τους στόχους της έκθεσης, ενώ τόνισε ότι το μεγαλύτερο μέλημα της επιχείρησης είναι να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του μέσου καταναλωτή.

«Δεν αποκλείουμε κάποια συνεργασία με το εξωτερικό, απλώς προτιμούμε την εσωτερική αγορά διότι τα χιλιόμετρα είναι καταγεγραμμένα προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα χιλιόμετρα τα οποία μπορεί να είναι γυρισμένα.

Στοχεύουμε στον μέσο καταναλωτή προτείνοντας του οικονομικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του. Επίσης στρεφόμαστε προς το ηλεκτρικό αυτοκίνητο τα οποία θα εξυπηρετούν τους ανθρώπους που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και έχουν βενζίνη ή πετρέλαιο».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ηλίας Καμμενος κινείται στα χνάρια του παππού του, ο οποίος τη δεκαετία του ’60 διατηρούσε παρόμοια επιχείρηση στη λεωφόρο Συγγρού, κρατώντας μάλιστα την ίδια επωνυμία με τότε.

«Η ιστορία της έκθεσης είναι μεγάλη όπως γνωρίζετe, ξεκίνησε από τον παππού μου και χάρη σε εκείνον έχουμε πολλές καλές επαφές και με το εξωτερικό. Ωστόσο στις συνεργασίες μας πάντα απαιτούμε ένα πλήρες ιστορικό (το αντίστοιχο ΚΤΕΟ) έτσι ώστε να γίνει η οποιαδήποτε αγορά με ασφάλεια».

Σημειώνεται, ότι πριν από μια εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, παρόντος του πατέρα του Πάνου Καμμένου, πλήθους επωνύμων, ανθρώπων των τεχνών και φυσικά του πολιτικού χώρου.