Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή, η σύζυγος του Βούλγαρου κατηγορούμενου δεν γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, ο άλλος κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να συμμετείχε και στις τρεις περιπτώσεις κακοποίησης των γυναικών, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο από τις φυλακές όπου βρισκόταν για ληστείες. Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή του Star, στο χαρτί της αποφυλάκισής του υπήρχε παραίνεση από τους ιατρούς των φυλακών Κορυδαλλού να μεταφερθεί και να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο λόγω ψυχικών διαταραχών, κάτι που για άγνωστους λόγους δεν έγινε.

Να σημειωθεί ότι τα περιστατικά σημειώθηκαν το τελευταίο 15νθήμερο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου οι δράστες, αφού προηγουμένως παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν (πρώην επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.λπ.), έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες, εμφανιζόμενοι ως πελάτες.

Με τη μετάβαση των γυναικών στους χώρους αυτούς, οι δράστες τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα, χρησιμοποιώντας «σκληρή» σωματική βία και διάφορα αντικείμενα (λοστούς, μαχαίρια, κατσαβίδια), με αποτέλεσμα να προκαλέσουν και στις τρεις γυναίκες σοβαρές σωματικές βλάβες.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της εκπομπής