Τα όσα περιγράφουν στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών οι τρεις γυναίκες που έπεσαν θύμα τους τις τελευταίες 15 ημέρες, δείχνουν κακοποιούς που περιφρονούν την ανθρώπινη ζωή. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια από τις τρεις κοπέλες χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ της είχαν σπάσει και τα δύο χέρια από τους αγκώνες.

«Αφού μπήκα στο δωμάτιο του διαμερίσματος ο άντρας άρχισε να τραβάει το κινητό από το χέρι μου για να το πάρει, έβγαλε από την τσέπη του ένα κατσαβίδι και αμέσως κατάλαβα ότι η ζωή μου κινδυνεύει. Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπά... Είχε ένα σφυρί και άρχισε να με χτυπά στους γοφούς, στα χέρια και τα πόδια», φέρεται να έχει καταθέσει στις Αρχές ένα από τα θύματα των αδίστακτων Βούλγαρων κακοποιών.

Σε μια άλλη περίπτωση, αφού πρώτα χτύπησαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα μια ιερόδουλη, άρπαξαν από την τσάντα της την χρεωστική της κάρτα και την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει τον κωδικό pin της. Στη συνέχεια πήγαν σε ΑΤΜ, έκαναν ανάληψη 1.200 ευρώ και επέστρεψαν στο κολαστήριο που την κρατούσαν όμηρο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό κι άλλων θυμάτων είναι σε πλήρη εξέλιξη.