Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Μιχάλη Βλασταράκου εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Τίμησε το λειτούργημα του ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας, υπηρέτησε το ΕΣΥ όπως και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει o κ. Κικίλιας με ανάρτηση του στο Twitter.

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Μιχάλη Βλασταράκου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει: «Με βαθύτατη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών πληροφορήθηκε την απώλεια ενός εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του ΙΣΑ, εκλέκτορα στον ΠΙΣ, πρώην προέδρου του ΠΙΣ και επί σειρά ετών προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) Μιχάλη Βλασταράκου. Ο πρόεδρος κ. Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του».

Ακόμα ο κύριος Πατούλης εξέφρασε τα συλληπτήρια του με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ο Μιχάλης Βλασταράκος υπήρξε εκλεκτό και διακεκριμένο μέλος του ΙΣΑ, εκλέκτορας στον ΠΙΣ, πρώην Πρόεδρος του ΠΙΣ και επί σειρά ετών Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του Ι.Κ.Α. (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ). Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του.».

Τη θλίψη του για την απώλεια του Μιχάλη Βλασταράκου εξέφρασε και ο Π.Ι.Σ.:

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον τ. πρόεδρο του ΠΙΣ, Μιχάλη Βλασταράκο ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο ιατρικός κόσμος θα θυμάται πάντα την προσφορά του στα Κοινά».

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας -Πειραιά αναφέρει: «Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με θλίψη ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΙΣ, κ. Μιχάηλ Βλασταράκου και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του».